sorry för dålig uppdatering!

Sorry! jag har inte skrivit på en hel vecka så nu är jag väldigt ledsen. och nu är det väll dags för veckans youtube skämt igen va? ja det blir från youtube igen för jag kommer inte på nogåt mersa bättre. jag hoppas att ni tyckte att det förra skämtet var bra men nu kommer jag med ett nytt. nu är det inte nogåt med spöken utan nogåt helt annat! Här får ni det:
Läser in ...

Miniatyr  Den är faktiskt skit rolig!

Varning! Tittare som inte tycker om låten "sexy and i know it" ska stå över att titta på denna video. Annars..... Bara njut! 

Miniatyr

har haft öroninflamation,ögoninflamation,näsinflamation,muninflamation och kanske har jag lite i halsen.

 INTE KUL!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

Skit oxo!

                              Veckans skämt:


     
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=eWng8xKd01c

Hallå igen!

Hej idag var jag i skolan och vi hade lyx slutade kl. 13.00, har inga läxortills imorgon och imorgon så börjar jag skolan först 09.45 så jag får sovmorgon. idag var jag till min kompis Rasmus och lekte det var kul!

Hejsan!!!!

Hej jag heter Felix Mattsson och det här är min blogg. Jag tränar karate och är just nu i gult bälte. Jag är lillebror med Senny Mattsson som också har en blogg. Jag startade min blogg idag men Senny har hållit på i..... Jaja skitlänge i varje fall. Det kommer fungera somså att varje vecka kommer jag ha ett "veckans skämt". Det betyder att jag tänker ut ett skämt varje vecka och sedan skriver upp det på min blogg. Till exempel:
                                   
                                                  VECKANS SKÄMT:
En myra gick på en bro och mötte en elefant. Myran sa: Flytta på dig fetto jag ska faktiskt förbi! Elefanten: Det är jag som ska över och om du inte flyttar på dig skiter jag på dig. Myran stod kvar. Så elefanten vände på sig lyfte upp svansen och släppte ett par stora svarta bollar ner på myran. In ifrån skithögen hördes det: AJ!! Rätt i ögat!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Var det bra? Jag ursäktar om det var en lite sned bild på mig men ni får försöka se vem det är. Jag kan ge er en ledtråd. DET ÄR JAG! Så nu så säger jag hejdå och jag hoppas att ni tycker om min blogg och börjar läsa den. Hejdå!

felixdagar

Hej jag heter Felix och är en busig kille som gillar hönor. Jag gillar också att mysa med min familj och att träna karate.

RSS 2.0