Sorry för fel ord!

Sorry för att jag hade sagt fel ord! Presidenten sa visst någonting och han höll ett litet. Och det blev inte derekt något som jag trodde... Han kom i en BUSS! Vilken president i hela vidas världen kommer med buss?? Man ska ju ha limosin (sorry jag vet inte hur man stavar det) och en massa poliser och vakter brevid sig. Imorgon så ska jag lägga ut lite bilder så ni får se presidenten. Eller mamma tog bilderna så jag vet inte om hon tog några på presidente. Jag ska fråga.. Mamma tog du några bilder på presidenten när vi var i stallet?? Jooo. Det gjorde jag facktiskt. Så imorgon så tänkte jag lägga ut bilder. Nu undrar du varför jag inte kan göra det nu. Det vet jag! hehe... Men det är därför att mamma lade in bilderna från festen i sin dator. Så jag måste skria på hennes dator för att kunna lägga ut bilder. Ja så hej!

President i byn!

Ja idag så var vu ju på den där festen med presidenten.... Det var lite dåligt för han höll inget tal! Han sa faktiskt inte ett ända ord alls.... Man fick bara lyssna på ett par andra människor som pratade och sedan så var det fika. Det var hela festen.

sixpack....

   Titta bara på mig!!!!
Källa: google bilder


Denna bild är INTE på riktigt! Ivarjefall inte på mig......

Mer sims3 fusk!

 Jag kan berätta hur man kan släppa lös en mumie på tomten och öppna ett bugshop! Men då måste jag få minst 3 kommentarer på detta inlägg!!

sorry för att jag inte har skrivit på länge!

Hej igen! Förlåt för att jag inte har skrivit på länge! Men imorgon så ska jag börja med mitt fiske tema igen! Jag kommer att lägga ut olika drag alltså som förut. Vet ni vad?? Det ska hända en AAAAAAAAAAASCOOOOOOL sak hos oss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gissa vad. Eller ni kommer inte att kunna gissa för att det är sååååå himla COOLT! Jo... FINLANDS PRESIDENT SKA KOMMA OCH HÄLSA PÅ ETT STALL 50 METER IFRÅN OSS!!!!!!!!!!! OCH VI ÄR BJUDNA DIT OCH FIKA!!!!! aLLA VÄGAR KOMMER ATT VARA AV SPÄRRADE(detta kommer ur min fantasi) OCH DET KOMMER GÅ EN MASSA KILLAR MED GEVÄR OCH SÅNT. FRAMFÖR DEM SÅ KOMMER EN LIMOSIN (jag vet inte hur det stavas men det är en.. ja typ en lång taxi) KÖRANDE OCH I DEN..... SITTER PRESIDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ASSÅ DETKOMMER AT VA SÅÅÅÅÅ COOOOOLT!!!! Eller! Ja nu hoppas jag att jag får lite kommentarer..... Om jag får så tänker jag ta lite bilder på honom (om man får se honom) och lägga ut här på min blogg. Det är så SPÄNNANDE!!!! OK imorgon så ska vi på "grisfest". Det ett party som man umgås på. Och namnet "GRIS" är för att till middag blir det helstekt gris. Vi har varit där typ 2 gånger och nu blir det vår 3:e. Sedan så blir det fika! (alltid lika gött de!) Och så får manha kul och leka lekar. Ja det var väll allt jag hade och säga! PS. Presidenten kommer den 15:e augusti. PS.

Björne ska vara tyst och få en sax i ögat

 Den är rolig......

Angrybirds!! <3 <3 <3 <3 <3 <3

Lillöringen

Ett ganska lätt drag som rör sig vackert i vattnet.......

Namn: Lillöring

Byte: Abborre

annan jigg krok

Här har vi 2 bilder på 2 st, jiggar med hrok i sig. Den som var först upp var en jiggkrok. Den hade dubbelhaka men fiskar gillar tydligen det.(eller också inte) Ja jag tänkte bara visa en annan jiggkrok och jigg + hur dom ser ut när dem har en krok i sig. Jag har några drag kvar som jag skulle vilja visa er men det kommer i ett annat inlägg. Så om ni som läser vill veta mera om fiske så häng kvar och titta på min blogg lite nu och då! Obs! Jag kommer inte att skriva så himla mycket nu. OK det beror HELT på vad det är för väder. Hej!!

Jiggen och jiggens krok

 Här är jiggens krok. Lite längre ner så ser ni jiggen....Här är jiggen. Den är lite speciell. Man licksom drar som i flugfiske med detta drag. Annars så vevar man inn en tråd med ett "vanligt" drag.

Namn: Jigg

Byte: Gös, abborre och på stora jiggar så kan man också få gädda!

felixdagar

Hej jag heter Felix och är en busig kille som gillar hönor. Jag gillar också att mysa med min familj och att träna karate.

RSS 2.0