SLENDER.....

Hejsan igen!! Idag ska jag på party till en kompis. Det ska bli kul. Tycker du om att spela läskiga spel?? Då har jag ett bra tips. Det ena heter slender. Då är man en kille eller en tjej (vet inte om man är en kille eller en tjej) som går i en skog. Man har en ficklampa och man ser bara en liten bit framför sig. (det är natt) Man ska försöka hitta 8 olika lappar som hänger på träd eller på bilar,bakom hus, inuti hus, eller var som helst. Så du ska försöka hitta dem alla. Men nu tänker du säkert: "Vadå?? Ska man hitta ett par lappar i en mörk skog? LÄSKIGT!!!??? Men nu är det ju som så att jag inte berättat allt ännu.... Se upp för SLENDER MAN!!! Slender man är en kille som vill döda dig. Han är en kille i en svart kavaj och är helt ansiktslös. Han har bara vitt i anskiktet. Ingete annat. + han kan telportera sig till olika ställen. Om du går t.e.x framåt och hittar en lapp. Och du ser honom ganska långt bort. Sedan så vänder du dig om..... Då kan han stå där och det börjar flimra runt hela skärmen och sedan kommer hans "oanskite" upp mit framför dina ögon. Om du är lite osäker på om du vill spela det eller om det är för läkigt så kan du gå in på youtube och skriva in: playing slender. Då ser du hur det är. Ett annat spel är amnesia. Jag kan inte alls mycket om det. Bara att man är en kille som heter Daniel och mitt i allt så vaknar han upp någonstans där han aldrig har varit förut.....

Utkast: Sep. 21, 2012

Hejsan! Jag har säkert inte några tittare alls nu mera... Men det var något som krånglade lite med blogg.se. Jag kom inte in. Jaja men nu vet ni ju att jag kan komma in på min blogg och jag tänker nog börja skriva igen.

felixdagar

Hej jag heter Felix och är en busig kille som gillar hönor. Jag gillar också att mysa med min familj och att träna karate.

RSS 2.0