Blåkrockodil

Yaaaaaah! Här river vi loss i havet med den blåa krockodilen! Det finaste draget i hela drag lådan! haha!


Namn: Blåkrockodil

Byte: Fångar abborrar eller gäddor.

Snart om den blåa krockodilen......

Hej igen! Jag ska lite senare åka till doktorn. Jag vet inte varför, jag tror att det bara är ett litet test. På vad vet jag int men det kommer nog inte att bli kul. Nej jag vill hellre vara hemma och spela(har fått en ny fotboll av pappa) eller fara ner till stranden. Det förra draget var ju en reflexspinnare. Och lite senare idag så kommer jag lägga ut ett inlägg på blåkrockodil. Asså chiiiiiit det draget är bra! OK jag eller vi har inte fått en ända fisk ännu på det draget men..... Ja pappa säger att han aldrig i hela sitt liv har sett ett finare drag. Hejdå!!!!!!!!

Reflexspinnaren

 Ett fint drag som fungerar bra på abborrar..

Namn:Reflexspinnare

Byten: Den kan få allt från abborrar till gäddor. Den tar mest abborrar.

Har korat vinnaren!

Vinnaren är.... Ja jag ska prata lite om fiske. I nästa inlägg så kommer jag berätta lite om drag och sånt. Eller vad man får för fisk på dem. Jag kommer också lägga ut bilder på mina drag så ger jag er fakta om varsitt drag. Alltså jag lägger ut en bild på ett drag. t.e.x blå krockodil. Och sedan så berättar jag fackta om den. t.e.x vad man får för fisk med den. Sedan lägger jag ut en annan bild på ett annat drag. t.e.x en spinnare. Då skriver jag fakta om den. Och det kommer bli ganska långt inlägg för jag har ganska många drag i min låda! Så hoppas att ni gillar mitt fakta i nästa inlägg.

Redan kommentar!!!!

Hej!! Nu har jag redan fått en kommentar! Det var från morsan. Ni kan gå in pöå det inläggets kommentarer och kolla vad hon frågade. Sedan när det har gått en vecka så lägger jag ut alla tips/röster på ett inlägg så får alla tittare se vad som röstades fram. Mamma gav ett bra tips!

Besök av morföräldrarna.

Hej bloggen!!! Just så var mina morföräldrar här. Vi spelade lite spel. Först så spelade vi mad. Det är som monopolo fast man försdöker få SLUT på pengarna. OK alltså inte alls som monopol..... :) Sean så spelade vi lite kortspel. Vi spelade maja och någge spel som hette någge med brunn...... Hmmmmmmmmm....... Jaja sak samma..... Vänta lite... BANG.... BZZZZZZZZ.......BANG.....BANG....BANG....BZZZZZZZZ........BAAAAAANG...... BZZZZOOOO..... såja då var den förebaskde flugan död. Åhhh jag har typ inget att skriva om... Då tycker jag att ni ska rösta om vad jag ska skriva. I en veckas tid så räknar jag hur många som har röstat på vad jag ska skriva på min blogg. Den sak som får mest röster vinner. Kommentera på dethär inlägget om ni ska rösta.

Camping........

Hejsan!! Igår var jag och småcampade. Ja vi var bara där i en dag, men det var kul! Jag ska berätta hela historien... Först så skulle jag och min älskade morfar på fottismatch. Det slutade 3-3. Men sedan så skulle vi också fara och campa!! Och vi skulle äta middag från draken! Sedan bar det av till möckelö och campa! Men vi var bara där i en dag men det var ändo gättekul!! Japp det var väll allt jag hade ayy berätta nu. Hej!!!!!!!!

Flundror.....

Hej bloggen! Idag var pappa och jag ute och tog upp två st. nät. Ni kom väll ihåg att han hade lagt ut hajnät och valnät? Jaja men det var inte riktigt det vi fick! pappa frågade om jag hade tagit med mig valbössan men jag sa att jag hade glömt den. Pappa hade sin kniv att döda vithajen med. Ja men det var inte hajar och valar vi fick riktigt. Utan först hade han lagt ut ett siknät. Där var det gättemånga fiskar! Jag tror att det var 10 flundror och 2 abborrar. Men den största flundran hade vårtor på sig så den kastade vi tillbaka i vattnet. Pappa sa att dem inte mådde så bra då. Vila i frid må illa flundran. amen. Jaja vi måste också kasta tillbaka en abborre för att den var så liten. Lite senare så kommer jag att lägga ut bilder på allt dethär. Sedan bar det av till flundrenätet. Där var det tomt! Pappa hade sättat det för jumpt ut. Sedan körde vi båten till ålryschan. Där var det 3 bebis abborrar men dem tog vi inte. Vi hittade en ströming som vi just gav till vår katt Elvis.

Sims fusk!

Bara lite sims3 fusk: Håll in ctrl och skift + c så kommer det upp en lite ruta uppe på skärmen. Där skriver du: "motherlode" och trycker på enter. Då får du + 50.000 gold. Gör så flera gånger! Ok det andra och sista är att skriva: Testingcheatsenabled true.(punkten ingår INTE i fusket!!) Då kan du hålla in skift och vänster klicka på allt och radera det! Tips: Tryck då på postlådan!

Hajnät!

Hejsan! Nu har jag lagt ut 3 st. olika inlägg på bloggen. Men det ät bara om mina aqw-saker och då blir ju nästan ingen glad. Så nu tänkte jag berätta lite borta från datorn saker. Jag ska snart gå och lägga mig för pappa var och lade ut "haj och val nät" i sjön idag. Och jag måste stiga upp kl.7 för att hinna med innan han åker. Så jag måste sätta min mobil på ladning och sätta på alarmet.(med lägsta volym så att inte mamma vaknar) "åååhhh mitt hjärta!" sa nu mamma för att hon hittade lite fina saker på....................(ordet får inte nämnas. Om du tänker efter fattar du nog vad) Men visst var låten och videon bra som jag lade ut på bloggen? Pappa sa att den var hur j***a dålig som hälst. Så nästa gång väljer jag någon lite bättre. 

                                                                               BILOLYCKA!!!!!

Idag så for jag och mamma till abbes och åt middag.(Pappa var för trött för att följa med) Då när vi hade ätit så hörde vi att brandlarmet gick vid branddepån. Och före så hade vi känt lite brandlukt. Och på bara kanske 30 sek. eller mindre så kom den första frivilliga brandkåren i korsningen som om den hade nitro tuber där bak. Och efter den så kom det flera andra. Men sedan så kom dom bara med en liten brandbil så vi förstod att det inte brann. Sen så åt jag en glass och så skulle vi fara hem. Mamma och jag ville ta den långa vägen hem för att se om det hade hänt något på vägen dit. Och det hade det. Först vi hammarbo så var det brölopp. Int vet jag vem det var som gifte sig men det var i varje fall fint. Ok vi gick inte inn utan vi såg bara en hastig sväng på baksidan när mamma körde med bilen förbi där. Sedan kom det något MYCKET otrevligare än bröllop! MYCKET!!! I näfsby ungefär vid infarten till västmyra låg det en bil på taket i diket. Den hade voltat från vägen och landat på taket med nosen mot vägen. Ja du det skulle inte ha varit kul det. Jaja men nu är det väll dags att gå och lägga sig. Godnatt!

Fråga!

Om ni vill veta mera om min aqw-kille så är det bara att fråga!

Jaduuu.....

Sorry för att jag inte har skrivit på länge och jag har haft tid men jag har inte varit sugen bara. Och dessutom så har jag gjort skitviktiga saker i aqw. Jag kan skriva lite om min aqw-kille.


Lvl 27 snart 28, Doomwood rank 7, yokai rank2, mythsong rank2, etherstorm rank3, arcangrove rank 3, evil rank4, fishing rank4, dwarfhold rank 2, vampire rank1, lycan rank1 och good rank2. Som ni alla ser så håller jag på att spara till classen necromancer för då måste man vara doomwood rank 10. Och ha 50.000 gold men jag har:2257409 gold. Ja jag vet dset är skitlite men nu har jag spenderat skit mycket gold på en massa saker som jag inte ens vet att jag köper. Min inventory:

Armors: Mage rank 10, evolvedlepruchaunclass rank 10,(non ac) dragonslayer rank 6, rustbucket rank5, stonepaladin armor och generals of the ignited robes.

Weapons: bane of nulgath, hexblade of nulgath, voidfangs of nulgath, bludgeoning board of doom, claws of the astral och blinding light of destiny handle.

Ja ni kanske inte bryr er om mina andra saker eller om ni ens bryr er om min aqw-kille och att ni tycker att det är något fel på mig. Men då säger svampbob fyrkant emot!!!


        hahahahahahahahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!         Kolla den här länken!!                                                                   






Den stora dagen är kommen!

Japp så är det! Nu tänkte jag visa alla svar på frågorna som alla underbara tittare har skickat!



1. Vad är din favvomat och favvodricka? Ok min favoritmat är... tja jag har så himla många! Men det är nog hamburgar eller pizza.

2. Hej. Gillar du hästar? käkar du prickig körv? Vikken klass går du i? va?va? Nej jag gillar inte hästar särsligt mycket. Men ja jag äter prickigkorv ja. Jag brukar följa med min syrra till stallet men jag tycker inte att det är så kul. Nej jag är inte kär i någon speciell. Jag gå i 4:an och ska börja 5:an nu efter sommarlovet.

3. Säg 3 roliga saker du vill göra förrän soomarlovet är klart! Regler: Det får inte vara dyrt, det måste vara något för både regnigt och soligt väder, det ska vara somrigt! Mmm det var ganska svårt... Ok när det är regn så ska jag bara sitta vid datorn eller chilla i soffan. När det är sol så vill jag vara nere vid stranden och simma eller vara hemma och spela fotboll.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 dag kvar!!!

Nu alla tittare som tittar på min blogg ska jag berätta en sak!!! BARA EN DAG KVAR AV FRÅGESTUNDEN!!!!!!!!! SKYNDA NU OM NI VILL HA ETT TILL SVAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

=)

Det var värkligen ett bra sätt att få tittare det där med att ha fråge stund! Me
n jag har bara haft två st. ännu som har skickat en fråga. jaja men det är bättre än ingenting. Men kom ihåg att det bara är 2 dagar kvar av eran frågestund så om ni vill fråga mera så får ni skynda er innan tiden är slut! OK det där med veckans skämt fungerade inte så himla bra. Så jag ska nog sluta med det för jag har helt glömt bort det.:( sorry! Nu är jag och Senny ensamma eller inte ensamma men ivarjefall nästan Mamma vakade igår(Vaka är när man jobbar på natten) så då måste hon sova längre för hon kommer ju typ hem kl. 07:30 eller nogåt åt det hållet. Så hon ligger uppe och sover nu och pappa är på jobb. Senny kommer med alla konstiga ideér när vi är ensamma. Hon frågar "Ska vi poppa popcorn? Pappa köpte med smörsmak!" Men jag svarar (Även fast jag tycker om popcorn någge vettlöst) "Nej Senny! För det första: Det låter så att morsan vaknar. För det andra: Det är morgon och då käkar man inte popcorn!(Även fast det bara vattnas i munnen på mig när jag tänker på det.) Ja men EN gång så gjorde vi faktiskt det. (Men det var ett STORT misstag!!!) Sedan so kom morsan ner........ AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!

Haha och ännu mera haha!

Hejsan bloggen! Det där med att andra ska fråga var en bra sak för att få mera tittare. Har redan fått en fråga! Då höjs ju statestiken och det är precis vad jag vill! Det var det första haha. Nu kommer det andra haha eller det är nästan dubbelhaha! Idag var jag bjuden på kalas till min kompis Rasmus. Vi var på leklandet i Eckeröhallen! Där va de ju skit skoj! Det fanns hopptorn och små hinderbanor som man gjorde ninja på o.s.v. Och sedan så var det fika! Det var MUMS!!! Först kom vi inn och då var det stora läskflaskor i en liten låda. Alla tog en läsk som jag aldrig hade hört talas om och som jag ville prova men nepp det var försent. Men jag tog ändo cola och det är ju också MUMS! Sedan så fick man gå och ta godsaker. Det var mera MUMS!!! Först så såg man en stor tårta med gul marsipan. Den tog alla en stor bit av. Sedan så tänkte jag gå och sätta mig och mumsa på min tårtbit men sedan så såg man stora fat med kakor på! Då ändrade jag mig och gick och tog lite kakor. Och där satt vi och såg på Rasmus medan han öppnade sina presenter och glufsade tårta. Sedan så gick vi och fortsatte att leka och hoppa. Det var askul!!!!!! Så att fara till det stället är ett bra tips om ni vill ha kul! Jag har två bra fusk för the sims3 och alla andra sims3 spel. Om ni vill veta dem så ska du komentera till mig. Byby!!!!

Regn IGEN!!!

Idag har det varit regn IGEN! Jag börjar trötna på att det bara är regn! Ja nu är det väll lite sol då men idag annars så har det varit regn, regn och regn. Det är BORING asså! Har inget att göra eller jo.... Jag skriver ju på mkin blogg! Ja men annars så har jag i9nte mycket att göra. Har inga roliga saker att leka med och jag är inte sugen på att läsa Harry Potter och de vises sten. Så jag går och sätter mig vid datorn och börjar skriva på min  blogg. För jag har ju inte gjort det idag.


                                            
 NU VÄRLDEN CHANS I HELA 4 DAGAR!

Nu har ni tittare världens chans i hela 4 dagar! Fråga och jag svarar! Fråga vad som helst och jag svarar sanningen! I hela 4 DAGAR! Men det är ändo inte så himla länge så om du vill få ett svar från mig så får du fråga NU!

Dåligt!

Förlåt för att jag inte har skrivit så himla ofta! Men nu har det ju varit så himla fint väder så jag har inte kunnat skriva så mycket! Okej idag har det väll kanske inte varit det finaste vädret hittills men jag har ändo varit och simmat! Japp jag doppade mig! Det var inte så himla varmt i vattnet men vadå, man måste ju få dyka och greja och sånt! Oj nu märkte jag mitt im allt att jag hade lagt ut ovanligt mycket utropstecken. jaja tillbaka till saken.... Jag hade ju lovat att skriva varje dag men det löftet hölll inte så himla länge...=( SORRY!!!!!! Ni kanske tycker att min blogg är lite tråkig och att jag saknar saker på mina inlääg. Då har ni tur nu! Vid de flästa inlägg som jag nu kommer att göra kommer jag att lägga ut bilder! Oj nu blev det utropstecken igen.... Ja men det kommer väll att bli lite roligare att läsa min blogg om jag lägger ut bilder? Jaja jag struntar i vad ni tycker! Jag tänker börja lägga ut bilder på min blogg! Såg ni matchen? Asså Såanien var ju bara "LITE" pro! 4-0! Det är ju helt otroligt! Och sedan så kom min älsklingsspelare inn på planen.... FERNANDO TORRES! Han är ju bara för bra. Vem tycker du att är spaniens bästa fotbollsspelare? Kommentera mig! Torres gjorde ju 1 mål på typ 30 sekunder! Ja jag sa åt mamma att Spanien hade vunnit med 4-0 och då blev hon inte så glad! Eller igenteligen så blev hon bara snällare! Hon sa att om Italien hade förlorat med så mycket skulle hon också bjuda oss på en pizza middag på abbes!(Ett café.) Ja men nu ska jag kila!

Regn,regn,regn......

Hej igen! Nu så har jag örjat skriva 2 gånger per dag! Men ni får inte vara säkra på att jag kommer skriva 2 gånger varje dag. Mitt på dagen så var det gätte soligt men nu emot kvällen så började det regna.=(. Ja det var bara det jag tänkte skriva för jag hade inte något att göra. Så då kan man ju gå och skriva på sin blogg! Byby

as fint!

Tja nu är det ju gätte fint väder ute! Ja,ja jag vet att jag inte ska sitta inne och spela dator då men man måste få återgällda det man har gjort mot sin blogg. Inte skriva på gätte länge! Det var trist. Hoppas att ni nu läser min blogg för då får ni vara med och besluta en sak. Ikväll är det ju fotbollsmatsch. Det är ju finalen. Om ni läste mitt förra inlägg så vet du nu vilka länder det står emellan. Jo det är så att mamma hejar på ITALIEN! Hur kan man göra det?? Det ska ju vara Spanien som ska vinna ju! Jaja men jag och mamma har gjort ett vad. Om italien vinner så ska jag åka till kattby kiosk och juda alla på glass, men om SPANIEN vinner så ska mamma bjuda alla på glass. Nu så kommer det som ni får bestämma. Mamma jobbar ju natt inatt. Och hon brukar ju inte vara den som tittar på fotboll så ofta om man säger så utan hon brukar mera titta på animalplanet och sånt. Så om jag nu bara ska ljuga bara EN GNUTTA ifall Italien vinner. Så slipper jag att betala för allt. Så nu är det upp till er! Skajag ljuga om Italien vinner eller ska jag tala sanningen? Det är ert val!

felixdagar

Hej jag heter Felix och är en busig kille som gillar hönor. Jag gillar också att mysa med min familj och att träna karate.

RSS 2.0