Inte bra!

Tja igen bloggen! Nu har jag väll börjat skriva mera? Det gillar väll ni tittare? Jag spelade aqw nyss och min syster Senny har också börjat spela det. Hon är INTE så bra på det! Vi skulle mötas i pvp. Det är när man slåss mot varandra. Annars så slåss man mot monster. Jag behövde bara slå två slag så var hon död! Man får ju va PRO! Ja hejdå!

aqw tips

För dom som spelar aqw (adventure quest worlds) ska jag ge lite tips. Det här tipset vet nog nästan alla som spelar aqw. Först när du kommer till Battleon så är det en meny på sidan. Någonstans där i listan så står det "ballyhoo". Klicka där så kommer du till en tjej. Tryck sedan på utropstecknet ovanför tjejen, och sedan på "get reward". Du får 500 gold flera gånger och om du har tur så kan du få items eller acs! Annars om du vill tjäna 12.500 gold så går du först till /join portalundead-877453546. Då kommer du ensam till det stället så blir det mycket enklare att klara av questen. Där ser du också en tjej så klickar du på henne. Ta emot questen "firegem". Då ska du bara döda en fire gem så är questen färdig! Om du inte får questen färdig när du har dödat en firegem så får du döda fler och fler till du har klarat av den. Då så får du staven "burn it down". Tryck på shop och sälj den för 12.500! Ett till tips på hur du tjänar gold: /join dwakel-999999. Då kommer du ensam dit så är det lättare att göra questen. Du kommer dit så ser du en tjej som heter Taravya. Gör hennes questar: "bumper bolts", "dam balloons" och "quadrolithium". När du gör dom questarna så kommer du att få saker. Gå till battleon och sälj dem så får du lite gold! Ett till tips på hur du får mycket gold: /join lair-888888. Så blir det lättare att göra det du ska där. Döda "vyverns" tills du får "vyvern pet". Sälj den för 2.500! Ett exp tips: /join elemental-3. Det måste finnas andra spelare där annars så blir det svårt. För dem som är lite bättre kan gå ensamma dit om ni kan komma till monstret "managolem". Om ni inte kan komma till monstret "managolem" så kan ni skriva /goto(spelarens namn). Om han eller hon är vid monstret "managolem" så kan du döda den och typ få 300 exp! Tips: När ni ändo går till Elemental så kan ni alltid söka upp ett mini miltonius pet och klicka på det. Då kommer det upp två questar. Ta emot questen nulgath och gå till elemental och döda "managolem". Om den inte blir färdig på första försöket döda den en gån till till du får den avklarad. När du har gjort den questen färdig så får du 13.000 gold och ganska mycket exp. Du får också ganska mycket items. (innan du tar emot questen se till att du har ganska mycket utrymme i din inventory). Du kan få voucher of nulgath både mem och non-mem. (member och inte member). De kan du sälja för 250.000! Du kan också få en massa saker som du säljer för 100.000, 50.000,13.000 och 25. Tips: Spara detta saker speciellt totem of nulgath! tryck på dem flygande svärden som vissa memspelare har till pet så förstår du varför. Du får också t.e.x. "hexblade of nulgath", "bane of nulgath", "shifter helm of nulgath" och "voidfangs of nulgath". Och alla dessa vapen och hjälmar är non-mem!
Det var lite tips för dem som spelar aqw! Hejsvejs!

Dåligt väder....

Tja! Nu är det dåligt väder. Då kan man ju bara sitta inne på datorn nästan hela tiden! Och då så kan man skriva på sin blogg! Ni kanske tycker att det är tråkigt att jag snackar om fotbollen men på söndag så är det final mella Spanien och Italien. Ikväll spelar Portugal och Frankrike om bronset. Jag vet inte vilken tid matschen kommer men jag tänker se på den ivarjefall. Spanien kommer äga ut Italien hur lätt som hälst! Jag har inte så mycket att skriva om för jag steg upp kvart över ett och sedan så åt jag frukost derekt och nu så satt jag mig här. Ja vad ska man annars göra när pappa tittar på tv och mamma ligger uppe och sover och det är tråkigt väder ute? Hej!

Sommar=mindre tittare......

Nu så läste du att jag hade mindre tittare men nej jag ska inte börja klaga på att jag har lite tittare igen! Det är nog kanske bara för att det är sommar och alla vill vara ute och sola eller fara ner till stranden och chilla. Idag så var det avslutning på Sennys ridläger. Det var från 2 till 5 och jag tyckte att det var lite väl länge. Men man fick tårta och ett glas saft helt gratis! MUMS! de var gätte goda! Det är väll typ det ända jag har gjort idag. Ja nun undrar ni säkert vad jag gjorde före kl.2. Jo jag sov till kl.12 och sedan så åt jag frukost ochn gav lite mat åt marsvinen. Så när jag kom hem så gick jag och spela fotboll och sedan skulle vi äta. Ikväll så ska mamma vaka =`(. Det känns alltid så tomt då när hon är borta. Ja jag har inte så himla mycket att skriva och nu vet ni ju vad jag har gjort idag så jag tänkte sluta skriva nu. Hejdå!

Tja!

Jag har inte så mycket att göra och aqw hackar. Så då kan man ju bara gå och skriva på sin älsklingsblogg med världens bästa tittare! Ja nu är ju klockan lite sent men mamma sitter själv vid datorn ja och ni vet.... morsor med datorer.....=Bryr sig nästan inte om annat då de får "unna sig" att sitta på datorn. Oftast så vill jag ha hjälp eller gå ut och leka med henne (som vi inte gör så ofta,istället åker vi till stan eller något på det viset.) men då sitter hon och säger "jaja kommer strax"...... Men nu är hon "fast där igen och då bryr hon sig inte om att jag sitter vid datorn den här tiden. Så nu är det bara 22 minuter kvar av batteriet i vår datorn så jag ska bara sätta i en kabel. Vänta där..... KLONK!......DONK!.......PANG!.....DZZZZZZZZZZZZZZZZDDDDDZZZ!......POFF!..... fixat och klart! Där var kabeln i! Jaja men även om hon säget att jag inte får spela dator nu så finns ju alltid datorn kvar här imorgon om inte någon klåfingrig typ kommer inn och tar den. Fast det är väll nästan omöjligt? Jaja nu ska jag tästa logga in och ut på aqw och se om det börjar funka bättre då! bybybybybybybybyby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fotboll och stan....

Tjenare! Yes! My idol! Idag var vi till stan och där så var mamma skitsnäll! Först så kom vi inn i butiken och först så gav hon mig en glass och sedan så köpte hon the sims destination världen. Och sedan MY LOVE MEEEEEEEEEESI! Hon köpte en Messi plansch åt mig! Asso chiiiiiiit! Han är ju liksom min "lilla" idol! Jaja hon köpte också ett brännbollsätt en piltavla och med sex pilar som nu är fem och ett bäddmintonnspel. Såg ni matchen igår? Ja om ni tänker logiskt så kanske ni förstår matchen mellan spanien och portugal. Om inte så ska jag berätta. Första halvlek hade båda lag inte spelat så himla bra. Efter 45 minuter så var ställningen 0-0. Det blev lite mera "sprut" på spelarna under den andra halvleken. Men även efter den så var stälningen 0-0. Sedan så var det tillägstid 2x15 minuter. även då var det mycket bättre spel på Spanien. Portugals ben var lite trögare. Men försvaret är det inget fel på. Portugal hade bra försvar men de fick inte så många målchanser som Spanien under den tiden. Spanien och Portugal kämpade i både försvar och anfall. Men det blev ännu inga mål. Så det fick bli strafffar. Spanien fick börja sätta sin straff. De valde ut Xabi Alonso som fick sätta den första. Men Portugals målvakt var på hugget. Han lät inte bollen komma in i mål så han tog den. Sedan så var det Portugals tur att lägga sin straff. Kommer inte ihåg vem som skulle lägga den men ni får nöjja er med att höra vad som hände. Han satte den ganska lågt, men även Spaniens målvakt Casillas var på hugget. Han tog den straffen. Nu orkar jag inte skriva alla straffar men så ni vet så fick inte Cristiano Ronaldo sätta någon straff. Spanien vann matchen! Mitt favvolag! Nu sticker jag!

Nu kan man bara chilla o. ha kul!

Jag hade ju as stökigt i mitt rum och jag hade inte kunnat skriva på länge. Men.. Gissa vad! Jag är färdig med städningen! Nu kommer jag nog att skriva på min blogg varje gång jag sätter på datorn! Ja om ni nu tänker riktigt logiskt så kanske ni fattar varför jag hade datorförbud. Ni som läste min blogg kanske trodde att jag hade slutat att skriva på den, men NEJ nu när jag är färdig med mitt rum så ska jag säkert skriva varje dag! Ja ni får räkna med att jag kanske inte skriver på de finaste dagarna men nu när det är lite regnigt så kommer jag nog att skriva. Jag har inte gjort så många saker idag. Först städa. Sedan städa, städa, äta plättar, städa, städa, städa, bli klar med städningen, gå ut och spela fotboll, gå inn och se på teve och äta och nu sitter jag här och knappar på tangenter som en galning. Så om ni nu biter ihop och tänker logiskt bara EN gång till så kanske ni fattar att jag inte haft kul förän nu. Denna stund som jag sitter och knappar på tangenter som en galning. Jag tänkte bara göra ett snabbt inlägg för jag har inte så mycket att skriva. Hejdå!

Kan ta det LITE chill......

Tjenare bloggen! Om ni har läst på min blogg så vet  ni att jag har fått datorförbud. Jag hade asstökigt i mitt rum och jag rädde upp på golvet så nu får jag sitta vid atorn en och en halv timme! Jag skrev på förra inlägget "grönlund är nära". Om ni tänker efter så förstår ni nog att jag menade Grönalund. Ja jag tänkte berätta om hur det var där. Dagen före så ville jag se på fotbolls EM men vi skulle ju åka till Grönan dagen efter så jag gick å la mig. Nästa morgon så steg vi upp ca.07:00. Vi åkte iväg till bussen efter att vi hade ätit frukost. Bussen kom till hållplattsen precis när vi svängde inn till Kattby cafè. Men vi hade bokat tid så bussen väntade på oss. Vi åkte buss till färjan och medans vi åkte buss så hade vi BORING! Jajja man får väll tåla lite tråkighet! När vi hade åkt båt och buss i 4 timmar sammanlagt så var vi ÄNTELIGEN framme vid Grönalund. Det regnade ju så jag trodde att det inte var på någge berg och dal banor. Men sedan visade det ju sig att de gick fortare när det regnade! Vi gick inn och valde att vi skulle börja med "Vilda musen". Så vi åkte den först. Varning: Ni som nu blir sugna att åka till Grönalund så är Vildamusen INGEN mjukstart!
Tips: Om ni vill ha en bra mjukstart så kan ni börja med t.e.x. tekopparna.
Tips: Ett bra bergochdalbans tips är Twister!
Sedan så gick vi till Twister. Vi hade en gätte kul den dagen med godisrämm köpanden och läskiga åk. Nu ska jag spela lite aqw!

Grönlund är nära!

Hej bloggen! Imorgon så ska vi till grönalund! Det ska bli gätte kul! Pappa har fortfarande "ryggskott" så han "kan inte" åka olika saker. Jag kommer inte att kunna skriva så mycket för det är fint väder och så ska man till grönalund också! Jag har också datorförbud... :( Dem hade lovat att det skulle vara regnit och ruggigt imorgon men sedan såg pappa att det kanske ska bli soligt.:) Jag kan inte skriva så hiiiiiimla länge för nu snart så börjar ju fotbolls-em på tv4. Det är ju sverige-england. HEJA EEEEEENGLAAAAND!!!!! ENGLAND! ENGLAND SKA VINNA! Jaja som ni förstår hejar jag ju bara liiite på england. Pappa tyckte att jag skulle "mjukstarta" med den flygande mattan.Ja det var ju en riktig mjukstart. Nä vi tänkte nog börja med twister för att förra gången så var det 1 timme och 20 minuters kö. Det står hur länge man måste vänta tills det är ens ägen tur. Eller det står tiden på en stor skylt. Sedan så tänkte vi ta kvasten. Den värkar skitrolig. Men jetline var as rolig! Om ni far till grönan så är det ett bra tips! Gå till jetline! Ja vi får hoppas på det bästa vädret imorgon! Så ni vet jag kommer inte kunna skriva så mycket på ett tag. Men sluta inte titta på min blogg! Sedan när mitt datorförbud är slut kommer jag att börja skriva mycket mera! Jaglovar! Men nu ska jag gå och bre ut mig i soffan och titta på när sverige får stryk av engelsmännen! Hejdå!

Oj,oj!!!

Sorry tittare! Jag har inte skrivit på gätte länge! Sooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyy! Jag har inte haft så mycket tid vet du... Ja det har varit skolavslutningar, fint väder, datorförbud och vidare.. Nu kan jag skriva ganska ostörande TROR jag. Ja jag kan inte förvänta mig att få några tittare om jag inte ens skriver på min blogg! Jag tänkte skriva om vad som hände på skolavslutningen..... Jag steg upp klockan 8 för vi skulle börja vara i kyrkan kl10. Jag måste ju stiga upp och fixa till mig lite! Ja sen bar det av till kyrkan... Wrooooooooooom!!!! Farsan stampade på pedalen så han blåste om en BMW 360 i 178kmh!!! Ok där överdrev jag kanske lite det gick inte så himla fort... När morsan ska stå inne på toan och sminka sig en halv timme så är det inte så lätt att hina göra någonting annat där sen! Vi sjöng i kyrkan och sedan så måste vi ju till skolan och sjunga också! Varför kan man inte bara vara i kyrkan och sitta där och sjunga istället för att måsta åka till skolan och hålla på att sjunga där?! Ja vi sjöng i skolan och sedan så barka det låss riktigt när vi inte hann med bussen som gick till eckerö. Så vi ringde till farmor så hon fick skjussaoss till båten. Viåt buffè där och köpte lite saker. Det var en as bra dag asså! Nu är det bara ungefär.... vänta lite nu... 1...2....3...4...5....6.... 6 dagar kvar tills vi far till grönalund! Vi gjorde det förra året också. Det gör vi varje år! Hejdå!

Yo!

Yo! Har varit i skola. Tråkigt som vanligt. Jag håller på ser på Ice roads truckers och jag kan inte skriva så värst mycket... Det är bra att mamma lagade plättar igår till lunch. Då får man äta det tillmellanmål när man kommer hem. Ja, vi får mellanmål i skolan men idag fick vi bara en liten äppelbit, hårt knäckebröd och ett glas oboy. Så ni förstår att jag måste äta när man kommer hem. Hejdå!

Sommarlovet är nära!

Japp nu är det bara FEM dagar kvar tills sommarovet! Jag längtar ju bara lite! Jag har fått mera kommentarer och så har mer och mer tittat på min blogg. Tack för det! Det behövde jag! Så nu så är jag typ "glad"! Pappa har ryggskott och det värkar göra skitont! Jag tror nog att det gör det också! Mmmmmmmmm jag får inte sitta här så länge och skriva... Det är ALLTID nogånting som gör att jag inte får skriva långa inlägg! För jag vill verkeligen det! Men mamma har inte märkt att jag sitter här ännu! Så jag ägnar min lilla tid åt min älsklings-blogg! Love you 4-ever! NEEEEEEEEEEJ!!! Senny sa att jag bloggar! Inte lång tid kvar! Nej nu kommer hon! JAAAAAAAAAA!! Hon sa bara att någon måste torka av väggarna om jag hörde rätt. Men hur kan man göra det? Oooooooopppppssss! Hon står här och tittar på vad jag skriver! Du får INTE titta morsan! Fjuff hon gick iväg! Ja! Nu får jag fortsätta skriva! Jag lade bara in ett kort inlägg igår för klockan var ganska mycket den var ungefär kvart i tolv! Jag kunde skriva då för mamma tittade å en film. Jag tror den hette "downtown abey" eller någonting sådant. Undrar om jag stavade filmens namn fel? säkert! Jaja... Jag kan skriva ganska långt ändå! Vi åt plättar till lunch! Det var mums! Vi ska fara till grönan den 16:e och det ska bli as kul! Vi ska också till kärringsundsminigolf eller något sådant den första kvällen på sommarlovet. NEJ! Nu sa hon att jag måste stiga upp från datorn! MEN!! Hon gick på toa! YES! Ja man gör ju allt för att få vara på datorn! Senny har fått en ny byrå. Det var lite saker i den. NEJ! Nu kom hon ut! Jaja nu måste jag gå! HEJDÅ!!! Mamma farför........

Lite lyx..

Ja har haft en lite lyxig middag. Lax med lite ben i men den var ändå god. Jag tänker inte lägga in något stort inlägg nu utan bara så att jag vet att jag har gjort dagens blogglättare. Det är typ när man har varit inne och skrivt på sin blogg. Om ni undrar så var det jag som kom på det nu så ni inte tror att jag ljuger. Mmmmmmmmmmmm jaja japp jopp så nu ska jag fortsätta spela aqw. byby

felixdagar

Hej jag heter Felix och är en busig kille som gillar hönor. Jag gillar också att mysa med min familj och att träna karate.

RSS 2.0