lite konstigt....

Jag lade ju ut den där låten när Obama sjunger sexy and i know it men det blev tydligen bara bilden. Jag hade gjort fel! Jag hade kopierat en massa och måste radera nästan allt och alla låtar på hela youtube kom nästan upp! Så nu är jag BESVIKEN! Jag har inte såmycket att skriva ochh dessutom så håller morsan på att titta på någge päronpajs recept. Alltid någonting när man ska skriva! Jag fattar inte att min syrra kan hålla på att titta på de där one diraction eller hur man nu stavar det. Dom är inte så specielt bra tycker jag. Nästan alla tjejer älskar dem. Min syrra ÄLSKAR Harry. Hon börjar skrika så fort hon ser honom! Jag har faktiskt inte gjort så mycket veckans skämt, så det kanske börjar bli dags... Det var en gång 2 ifones som gick över vägen. Då kom en bil och körde över den ena. Då sa den andre:
-Kom nu äppelmos!

Den var inte så bra men jag kan inte komma på någge bättre just nu. Ni som läser min blogg undrar jag om ni har lite bra speltips? Jag är typ lite datornördig men jag tycker om att spela. Så ni får gjärna skicka några bra namn på spel. Byby!

inte så ledsen mera...

Yes! Nu är det ganska många som tittar på min blogg så nu är jag inte så ledsen mera!!! Senny ska snart vara här på datorn och nu så tycker säkert ni som läser min blogg: "Varför skriver han aldrig?" Men jag kan inte skriva varje dag och ¨så är det ju sååååå fint väder ute! Och dess utom så tänker jag att när det är så fint väder så är det inte så himla många som läser min blogg när det är så fint väder! Idag var jag i skolan det var INTE kul! Nu så kanske ni tänker att öhhhhh har det hänt någonting??!! Men nej! Det har bara varit en helt vanlig skoldag...:) Tja jag har haft "sovmorgon" idag. Jag fick stiga upp hela kl.08:00! Annars så stiger jag upp 07:00. DET är inte kul! Men när man får ta oh ligga lite till i sängen så tar man chansen! Jag har inte fått några frågor om brevvänner ännu men jag har ju sagt att ni får bra tips då! Sally är fortfarande kvar! JIPPI!!! Hon är gätte söt som jag säkert redan har skrivit. Men nu så ska jag sluta skriva för syrran ska sitta här!

rolig film och andra saker......

Den där filmen som jag köpte på Hugos förrut hette Final destination3. Den var as bra! Men den var också lite läskig. Det var vissa som fick spikar genom huvudet o.s.v. Det var ju "lite" asigt! Men så ni vet så fick ni ett bra filmtips där! Betyg från 0-10 så var det nog 7 poeng. Jag såg att det var vissa som hade kollat på min blogg men inte skickat kommentarer så nu tänkte jag faktisk sluta gnällka på att jag aldrig får några besökare. Nu har vi fått en lapp eller 2 lappar från skolan. Det var ett cykel läger som man skulle cykla från Jomala till godby simmhall! Jaja men det årkar ju vilken mäniska som hälst. Vi har en fin hund hos oss som heter Sally. Vi fick henne i lördags men jag har glömta att skriva om henne. Pappa hade också köpt en ny gräsklippare en åkergräsklippare en såndär med ratt. Den är rolig att köra med. Vin får 20 e i månadspeng men jag måste städa rummet innan jag får dem men jag orkar ALDRIG göra det. Men nu får jag ta tjuren i hornen och ta och få det där rummet uppstädat! Nu så får jag bara skriva på min blogg för att jag inte h
ar skrivit på den på länge. Så byby!

hmmmmmmmmmmm.................

Mmmmmmmmm nu är jag ju ledsen... jag vill att någon skulle kolla på min blogg nu. Min syster senny har varit på klassresa till Helsingfors! fusk!! hon var till borgbacken och en massa annat. jag köpte en film på Hugos idag och den var någon rysare. De var två personer som skulle gå på nöjesfält men ena tjejen fick en förvarnig om någonting. hon varnade sina vänner och sade att en bergochdalbana var en dödsfälla. De gick inte till nöjesparken men kan de faktiskt lura döden? Jag kan inte skriva så mycket alltså för jag ska ju titta på filmen snart. Men jag hinner lite till för de håller på att titta på någonting på den andra datorn. det är fortfarande ingen som vill bli min brevvän men ni får en chans till. Ni kommer att få skicka när ni vill och som sagt så får n mycket bra information om spel, om mig, och mycket mera jag svarar på alla frågor som n skickar. Ni kan också bara skicka en kommentar om allt. men om ni blir min brevvän så kan ni till och med få några lösenord på några av de spel som jag spelar!!!! Men då måste ni skicka ganska många brev så jag kan "lära känna er lite genom brev".  Jaja de är faktiskt bara på datorn nu men jag vill faktiskt se på filmen nu. Som sagt om ni blir min brevvän så skickar jag mer och MYCKET bättre information än om ni bara kommenterar till min blogg. Byby!!!!!

ledsen.................................

sorry för att jag stavade någon "nogån" förrut så det var lite slarv. men nu vad håller jag på med? skriver fast ingen ändo vill kolla! vad har jag för fel? jag v
ill ha en blogg för att jag vill skriva och att andra ska få veta vad jag gör på dagarna men nu har jag inte skrivit vad jag brukar göra för nu så är det ju som så att det är tråkigt att skriva om ingen vill kolla på min blogg. som ni INTE ser för att ingen kommer till min blogg så står det nu "ledsen" för att på lördag nästa vecka kommer jag att ha slutat batt skriva alls och då kan man säga att min blogg är "död". nu så har den fått ont i hjärteat och mamma och pappa undrar om den måste till sjukhuset. det var bara ett litet roligt exempel men som ni nu förstår. men jag skulle absolut vilja att någon kommer och tittar på min blogg. för ni vill väll inte att den ska dö???!!!

lite ledsen....

Jag skulle FAKTISKT villa att nogån kolla på min blogg men ingen hittills..... Jag kommer att må "lite ledsen" som jag gör nu sen "ledsen" och sist "JÄTTE LEDSEN" och då har ingen kollat på min blogg och då tror jag att jag lägger av att sitta här och skriva för ingenting..... men ingen vet väll att jag har en blogg så varför sitta här och skriva??? ingen ide. Om 2 veckor så slutar jag skriva helt om jag inte fått minst 3 kommentarer. ni kommer att märka att jag börjar skriva mindre och göra mindre inlägg. så SNÄLLA!!!!!!!!!! Kommentera till mig!

FEL

Jag sa ju att ni fick många dagar på er som möjligt att bli min brev vän men jag har ändrat mig. ni måste skriva senast den till den 20:e maj för annars blir det lite koko om jag bara ska hålla på och vänta så himla mycket. det var bara det. byby!!

Sjuk

Det är skit tråkigt att vara sjuk även fast man är hemma från skolan. man liksåm mår så dåigt så att man... ja jag vet inte hur jag ska säga det... men jag märker att jag inte får så många sm tittar på min blogg så nu ska jagbörja skriva mera på den för att jag vill faktiskt oxå att någon ska titta och komentera till min blogg. och nu är det somså att jag tycker om att skriva brev så om ni vill så får ni gärna skicka en komentar och säga att ni vill bli brevvän med mig. annars sså kan ni skicka ett brev till mig. jag bor på kullskärsvägen i hamarland,torp. ni kan skriva 22240 hamarland kullskärsvägen14 så kommer brevet till mig. om det är många som vill bli min brevvän så kan det ta en stund innan ni får tillbaka breven för det tar ju oxå en stund för post bilen att psta alla brev och se vart de ska. så att jag skule uppskatta om någon till skulle börja läsa min blogg och om någon skulle vilja bli min brev vän. Men ni har bara på er till.... Ja ni får väll skicka brev hur mycket ni vill annars blir det kanske lite orättvist. Bara så att ni viste. men det är ändå GANSKA skönt att vara hemmaför då får man ju bara ligga och slappa och kanske tilloch med spela dator. eller ps3. om ni gillar att spela dator ska jag ge er några tips på bra spel. Gå inn på spel.se och sök på age of defense 3. Det spelet är skit kul man ska typ ta över den andra sida genom att skicka ut män men det kostar prada. ju högre level man kommer till desto högre prada får man. TIPS: om ni har mycket påeng så ska ni köpa air baloon eller gunmen. Ett annat tips på spel är minecraft. Ni kan söka på google minecraft for free, och då trycker ni på try minecraft for free. om ni har spelat förut så är allt sparat och ni kan bara fortsätta bygga. TIPS: sätt ALDRIG en creeper inne i rummet om ni inte vill att det ska förstöras. när de kommer nära dig så spränger de sig själva. Lite dålig grafik men skit kul! om ni trycker bara på minecraft play for free så kommer det inte att gå att spela det så ni måste trycka på try minecraft for free för att ni ska kunna spela det. om ni vill veta några tips på andra bra spel så får ni komentera eller skicka brev... Vi hörs!

felixdagar

Hej jag heter Felix och är en busig kille som gillar hönor. Jag gillar också att mysa med min familj och att träna karate.

RSS 2.0